Vážení zákazníci, z důvodu státního svátku ve dnech 1.5. a 8.5. 2024 budou naše pobočky zavřené. Děkujeme za pochopení.

CUPRA Formentor Tribe Edition 22.3.2023

Limitovaná edice CUPRA Formentor Tribe Edition přichází!

Nadšenci automobilového světa, pozor! Přichází limitovaná edice CUPRA Formentor Tribe Edition, která vás zcela jistě zaujme svým jedinečným stylem, individualizací a exkluzivitou. Tento speciální model je omezen na pouhých 8 300 vozů na celém světě a bude vyráběn v období od 48/22 do 17/24. Pokud tedy hledáte něco opravdu výjimečného, nenechte si tuto příležitost ujít. CUPRA Formentor Tribe Edition je dostupná ve třech motorizacích: 2.0 TSI 245 k DSG, 2.0 TSI 310 k DSG 4WD a e-HYBRID 245 k DSG. Základní cena pro jednotlivé verze činí 1 239 900 Kč, 1 569 900 Kč a 1 329 900 Kč. Každá z nich nabízí svým majitelům nejen vysoký výkon, ale také luxusní vybavení a prvotřídní design.

Co se týče exteriéru, CUPRA Formentor Tribe Edition disponuje atraktivními prvky, které jej odlišují od ostatních modelů řady. Mezi ně patří například speciální lak s matným efektem, exkluzivní litá kola nebo sportovní střešní nosiče. Všechny tyto detaily přispívají k jedinečnému vzhledu tohoto limitovaného modelu.

Maximální komfort a luxus

Interiér vozu je rovněž navržen tak, aby poskytoval maximální komfort a luxus. Sedadla jsou potažena kvalitní kůží s kontrastním prošíváním a logo CUPRA je vyšívané na opěrkách hlavy. Palubní deska je zdobena karbonovými dekory a středový panel obsahuje dotykový displej s intuitivním ovládáním.

Technologické vybavení CUPRA Formentor Tribe Edition zahrnuje nejmodernější asistenční systémy pro bezpečnost a komfort jízdy. Mezi nimi najdeme adaptivní tempomat, parkovací asistent nebo systém rozpoznání dopravních značek. Samozřejmostí je také konektivita s chytrými telefony prostřednictvím Apple CarPlay či Android Auto.

Kombinace prvotřídního designu a vysokého výkonu

Výkon a dynamika jízdy jsou dalšími silnými stránkami tohoto limitovaného modelu. Všechny verze disponují pohonem všech kol a adaptivním podvozkem, což zaručuje skvělou trakci a stabilitu za všech podmínek. Navíc si mohou řidiči vybrat z několika jízdních režimů, které umožňují nastavit auto dle aktuálních potřeb a preferencí.

Závěrem lze říci, že CUPRA Formentor Tribe Edition je skutečně unikátním vozem, který kombinuje prvotřídní design, luxusní vybavení a vysoký výkon. Pokud hledáte automobil, který vás odliší od ostatních a poskytne vám exkluzivitu na silnicích, pak byste měli zvážit právě tento model. Ale nezapomeňte – jde o limitovanou edici, takže počet vozů je omezen. Nečekejte příliš dlouho s rozhodnutím!

Sledujte nás na sociálních sítích!

Kontaktujte kolegy

Michal Černý prodejce nových vozů SEAT/CUPRA

Kamil Kořen disponent nových vozů SEAT/CUPRA

Eva Kratochvílová prodejce nových vozů SEAT/CUPRA