Touareg jako hvězda červeného koberce 25.7.2018

Volkswagen Touareg, který vzbuzuje pozitivní ohlasy odborné i široké veřejnosti, se předvedl v reklamním klipu jako hvězda červeného koberce.

Kromě povedeného designu se Touareg může pochlubit také bohatou základní výbavou. Sériová výbava nabízí například adaptivní tempomat, parkovací asistent ParkPilot, elektrické ovládání víka zavazadlového prostoru a LED světlomety. Ve volitelné výbavě se objevují další inovativní funkce včetně  nočního vidění upozorňující na osoby a zvířata za snížené viditelnosti. Touareg může být vybaven také  systémem řízení zadních kol, který snižuje průměr otáčení a zároveň zlepšuje jízdní stabilitu.

Elegantní design. Luxusní interiér.

Touareg se nabízí ve třech výbavových stupních – Elegance, Atmosphere a R-Line. Stupně Elegance a Atmosphere mají v základu 18" kola z lehkých slitin, v interiéru výbavového stupně Elegance jsou použity hliníkové dekory, u Atmosphere pak dekory z ušlechtilého dřeva s otevřenými póry. Touareg R-Line se může pochubit 20" koly z lehkých slitin a v interiéru najdete luxusní hlinkové dekory a loga „R-Line”.

Zjistěte více o novém elegantním SUV Touareg na  www.smucler.cz/volkswagen/modelove-rady/touareg/